Epilace pro muže? Ano, nadměrné ochlupení netrápí jen ženy

O trvalé epilaci u mužů se příliš nemluví, přesto je naprosto běžnou součástí mnoha mužů. Nadměrně chlupatá záda, medvědí hrudník nebo zarostlé podpaží, na kterém visí krůpěje potu a způsobují nepříliš vábný odér jistě odradí nejen zájem žen, ale i třeba kolegů v práci.

Pro sportovce, jako jsou například plavci, gymnasté, tanečníci, je epilace nezbytností jejich životního stylu.

Překonejte předsudky a stud!

A zjistíte, jak dobře se můžete cítit ve své kůži.

Je známo, že muži jsou citlivější na bolest než ženy. S nejnovějším diodovým laser LUTRONIC CLARITY nemusíte mít z bolesti strach a oddalovat tak Vaše rozhodnutí začít s trvalou epilací. Unikátní chladící systém a doprovodné použití správných kosmetických krémů velmi účinně snižuje jakékoli pocity nepohodlí, kterých byste se mohli obávat.

Ušetřete čas i peníze

Každodenní hygiena moderního muže i ženy zabere hodně času. Určitě si umíte představit příjemnější trávení volných chvil než holením se v koupelně. Ošetření na epilační klinice trvá jen několik desítek minut (v závislosti na velikosti epilované plochy) a po pár návštěvách se dopracujete trvalého výsledku. Už se nemusíte trápit se zarudlou hnisavou pokožkou, se zarůstajícími chloupky, které zase brzy dorostou a Vy se točíte v nekonečném kolotoči.

Přinese mi laserová epilace skutečně trvalý účinek?

Ano. A to je důvod, proč v konečném důsledku šetříte svoje peníze. Protože chloupky vyrůstají nesourodě, je nutné proces 2–4 krát zopakovat (podle místa a náročnosti ochlupení). A také je potřeba zasáhnout chloupek v jeho hlavičce, tzv. cibulce v různých fázích růstu. Tím se docílí skutečně trvalého efektu. Takto zasažené chloupky již znovu nevyrostou a Vaše pokožka zůstává hladká a jemná.

Objednat se můžete přímo na našich stránkách: Epilace

Objednejte se k nám…

Po této rezervaci Vás budeme telefonicky kontaktovat a upřesníme vše potřebné.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Naše smluvní pojišťovny